E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Ajodakt Honderd Procent!

€ 9,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Een leer- en oefenboek voor de groepen 7 en 8. Een stap-voor-stapbenadering om inzicht te krijgen in het werken met procenten.

9789074080330

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789074080330

Een leer- en oefenboek voor de groepen 7 en 8. Een stap-voor-stapbenadering teneinde de leerling inzicht te laten verwerven in het werken met procenten. Elke les begint met 'Automaatjes' ofwel een verwijzing naar de vaardigheden die de leerling zich al eerder heeft eigengemaakt. Daarna een 'Leerpraatje / Zo Zit Dat', waarin een stukje nieuwe leerstof wordt uitgelegd, gevolgd door wat oefenstof. In 'Doordenkertje' wordt de leerstof door middel van realistische opgaven verder uitgewerkt. In totaal 38 complete lessen, verdeeld over vier blokken. Zeer geschikt als (klassikale) herhalingsstof maar ook prima bruikbaar voor remedial teaching. Een antwoordenboek is apart verkrijgbaar (Honderd Procent!, antwoorden).

Ajodakt Honderd procent! biedt in totaal 38 complete taken, verdeeld over vier blokken. Elke taak begint met 'Automaatjes': een verwijzing naar eerder eigengemaakte vaardigheden. Daarna een 'Leerpraatje / Zo Zit Dat', waarin nieuwe leerstof wordt uitgelegd, gevolgd door oefenstof. In 'Doordenkertje' wordt de leerstof door middel van realistische opgaven verder uitgewerkt.

ISBN/artikelnr. 9789074080330
Titel Ajodakt Honderd Procent!
Auteur Jaap van der Put m.m.v. Zeger van Mersbergen
Uitgever ThiemeMeulenhoff
Methode/Serie Ajodakt
Groep/Niveau Groep 7, Groep 8
Vak Rekenen
Leerlijn/Vaardigheden Procenten
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Ajodakt Honderd Procent!

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten