Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Het Grote Rekenboek - methode groep 7 leerlingenboek

€ 19,95
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Met Het Grote Rekenboek werken álle leerlingen met meer focus aan betere resultaten en dus met groter plezier naar een hoger eindniveau. De methode werkt met zo min mogelijk taal en biedt talige contexten en toepassingsvraagstukken pas na het aanleren van de technische vaardigheden.

Het Grote Rekenboek - methode groep 7 leerlingenboek

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

In aansluiting op een willekeurige onderbouwmethode
Waar met de meeste methodes in de onderbouw prima resultaten worden behaald, is voor grote groepen kinderen in de bovenbouw het huidige methodeaanbod ontoereikend: te talig, te onoverzichtelijk, niet uitdagend genoeg of juist te moeilijk. De aanpak van Het Grote Rekenboek voorkomt dat snelle werkers en slimmeriken onder hun niveau werken, maar ook dat leerlingen ten onrechte als ‘rekenzwak’ worden bestempeld.

In perfecte aansluiting op de tussendoelen en het huidige methodeaanbod tot en met groep 5 start Het Grote Rekenboek in groep 6 met cijferen, breuken en metend rekenen. Het maakt daarbij niet uit met welke methode tot dan toe is gewerkt. De leerlijnen lopen gewoon door.

weinig lesvoorbereiding
Uitleg en instructie van rekentechnieken staan in het leerlingenboek. De structuur is zo overzichtelijk dat het leerlingenboek voor zich spreekt:1 boek per leerling (geen werkboek), 1 les per pagina, 1 onderwerp per les. De unieke vormgeving ondersteunt visueel de functie van elk element op de pagina. Zo weten leerlingen wat er van ze verwacht wordt en wanneer ze klaar zijn.
ISBN/artikelnr. 9789077990438
Titel Het Grote Rekenboek - methode groep 7 leerlingenboek
Uitgever Scala leuker leren bv
Methode/Serie Het Grote Rekenboek
Groep/Niveau Groep 7
Vak Rekenen
Soort Leerlingenboek
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Het Grote Rekenboek - methode groep 7 leerlingenboek

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten