E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

BeterBijLeren Oefenboek Begrijpend lezen groep 6

€ 72,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Het Beter BijLeren Oefenboek Begrijpend Lezen voor groep 6 bevat een duidelijke theoretische uitleg over alle aspecten die bij begrijpend lezen van belang zijn. Een oefenboek dat speciaal bedoeld is om te oefenen met begrijpend lezen. Niet meer scrollen tussen tekst en vragen op internet, maar een echt oefenboek met goede aansprekende teksten en vragen zoals ze ook bij de Cito-toets worden gesteld.

Cito Oefenboek Begrijpend lezen groep 6

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • Cito Oefenboek Begrijpend lezen groep 6
Misschien wel het belangrijkste vak op de basisschool: begrijpend lezen. Een lage score voor de LOVS-toets begrijpend lezen telt zwaar op het schoolrapport. En, minstens zo belangrijk: een lage score voor begrijpend lezen op de Entreetoets van groep 6 heeft een grote invloed op de totaalscore van deze toets. Goed kunnen begrijpend lezen is meer dan het hebben van een grote woordenschat en het goed zijn in technisch lezen. Begrijpend lezen kun je leren aan de hand van goede stappenplannen. Hoe pak je een tekst aan? Hoe bepaal je wat de kern is? Wat zijn signaalwoorden en wat betekenen ze? Het Beter BijLeren Oefenboek Begrijpend Lezen voor groep 6 bevat een duidelijke theoretische uitleg over alle aspecten die bij begrijpend lezen van belang zijn. Zoals: hoe vat je een tekst samen, wat zijn tekstverbanden, welke verwijswoorden zijn er, hoe kom je achter de betekenis van een moeilijk woord, welke tekstgenres bestaan, hoe herken je ze en en wat is het doel van de schrijver hierbij,. Aan de hand van 40 aansprekende teksten en meer dan 500 opdrachten kan uw kind oefenen met dat wat geleerd is. En, zoals bij alle Beter BijLeren Oefenboeken, zijn alle vragen in Cito-stijl geschreven. Geen onzinantwoorden, maar zinnige afleiders net als in de Citotoetsen.

De score van uw kind op het vak begrijpend lezen kan echt omhoog! Aan de hand van de nieuwste inzichten op het gebied van begrijpend lezen en gericht op de LOVS- en Entreetoets voor groep 6, is dit Oefenboek Begrijpend Lezen voor groep 6 geschreven. Het boek maakt deel uit van de serie oefenboeken voor begrijpend lezen voor groep 5 tot en met 8.

Wacht niet tot uw kind in groep 7 of 8 zit voordat u gaat beginnen met oefenen, maar begin direct! Uw kind heeft er zeker baat bij. Nu, en in de schooljaren die volgen!
ISBN/artikelnr. 9789492150042
Titel BeterBijLeren Oefenboek Begrijpend lezen groep 6
Auteur Jacquelien Bredenoord
Uitgever Beter Bijleren
Methode/Serie Oefenboek Cito
Groep/Niveau Groep 6
Vak Begrijpend lezen, Toetsen
Soort Oefenboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Heb je een vraag over BeterBijLeren Oefenboek Begrijpend lezen groep 6

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten