E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Blokboek taal 3 (herzien)

€ 11,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

In Blokboek Taal 3 leert de leerling aan de hand van talrijke illustraties om systematisch en op speelse wijze woorden te begrijpen en te schrijven. Naast spelling en dictee, krijgt de leerling te maken met bijvoeglijke naamwoorden en telwoorden. Tevens zijn er vele leuke opdrachten voor het verbeteren van de woordenschat, het maken van zinnen, verkleinwoordjes en samentrekkingen.

Blokboek taal 3 herzien

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • Blokboek taal 3 herzien
Veelzijdig inzetbaar: dat zijn de Blokboeken Taal! De boeken zijn een ideale ondersteuning van elke taalmethode, zowel in het basisonderwijs als in het speciaal onderwijs. Ze hebben als doel de schrijfvaardigheid en het taalinzicht in een logische volgorde op te bouwen, met een gedegen uitleg en door vele oefeningen. De lessen bestaan uit een eenvoudig en een iets moeilijker gedeelte. Ook een zorgleerling kan daardoor een groot gedeelte van elke taak zelfstandig uitwerken. In de Blokboeken is extra schrijfruimte voor oefening, herhaling of dictee opgenomen. De boeken zijn heel geschikt voor zelfstandig werken. Blokboek Taal 3 tot en met 8 volgt het niveau van de groepen, de delen Taal 7 extra en Taal 8 extra zijn bedoeld voor leerlingen die meer aan kunnen.

Blokboek Taal 3, voor groep 3, staat vol speelse illustraties die de leerling stap voor stap helpen om woorden te begrijpen en zelf te schrijven. Door leuke oefeningen wordt de woordenschat vergroot en leert de leerling zinnen, verkleinwoorden en samentrekkingen maken. In Taal 4 t/m 8 komt een groot aantal taalkundige principes aan bod. Naast een uitvoerige behandeling van de werkwoordvormen is er aandacht voor spelling, stijl, interpunctie en het vergroten van de woordenschat. Ook letterlijk en figuurlijk taalgebruik en begrippen als beeldspraak, betekenis en synoniem worden toegelicht. Daarnaast zijn in Taal 7 extra en Taal 8 extra veel oefeningen met werkwoordvormen en voor het uitbreiden van de woordenschat opgenomen.
ISBN/artikelnr. 9789060523308
Titel Blokboek taal 3 (herzien)
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Blokboek Taal
Groep/Niveau Groep 3
Vak Nederlandse taal
Leerlijn/Vaardigheden Taal
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Blokboek taal 3 (herzien)

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten