E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Blokboek geschiedenis 8 (herzien)

€ 9,95
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

In Blokboek Geschiedenis wordt de rijke historie van Nederland begrijpelijk verwoord. De beeldende verhalen voeren de leerling gemakkelijk mee naar vroeger tijden en vergroten zo het inzicht in de geschiedenis. De Blokboeken zijn geschikt voor zelfstandig werken of klassikaal gebruik. Een aantal opdrachten biedt de leerling de mogelijkheid om met internet de kennis te vergroten. Met de antwoordenboeken kan de leerling de opdrachten zelf nakijken.

9789060523582 Blokboek geschiedenis 8 (herzien)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789060523582 Blokboek geschiedenis 8 (herzien)
Blokboek Geschiedenis 8 gaat over ons koninkrijk, Van Willem I tot Willem-Alexander. De tijdvakken in dit deel zijn: de tijd van burgers en stoommachines, de tijd van wereldoorlogen en de tijd van televisie en computers. Onderwerp die onder andere aan de orde komen zijn de industriële revolutie, Thorbecke en de nieuwe grondwet, de trein, de auto en het vliegtuig, de beide wereldoorlogen, de tijd van wederopbouw, de welvaart sinds de jaren 60 en de zorgen voor de toekomst. Als rode draad loopt ons koningshuis in dit deel rond. De vele afbeeldingen en foto’s geven een goed beeld van hoe het er in die tijd aan toe ging.

Op de linkerpagina’s staan informatieve teksten met foto’s en afbeeldingen. Op de rechterpagina’s staan vragen en opdrachten. De Blokboeken Geschiedenis volgen de indeling van de tien tijdvakken die in veel methodes binnen het basisonderwijs gebruikt worden. Daarnaast sluiten een groot aantal onderwerpen aan bij de vijftig vensters van de Canon.
ISBN/artikelnr. 9789060523582
Titel Blokboek geschiedenis 8 (herzien)
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Blokboek Geschiedenis
Groep/Niveau Groep 8
Vak Geschiedenis
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Blokboek geschiedenis 8 (herzien)

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten