Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Zeven eigenschappen die jou succesvol maken ! Werkboek

€ 20,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Dit werkboek helpt je om de ideeën in Zeven eigenschappen toe te passen op je eigen leven; het staat vol tips en trucs, invuloefeningen, enquêtes en doelijstjes zodat je heel praktisch aan het werk kunt om je leven beter, leuker en spannender te maken. Je kunt het thuis gebruiken, of met klasgenoten.

9789047001720 Zeven eigenschappen die jou succesvol maken ! Werkboek

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789047001720 Zeven eigenschappen die jou succesvol maken ! Werkboek
Dit werkboek helpt jongeren om de ideeën uit Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! toe te passen op hun eigen leven; het staat vol tips en trucs, invuloefeningen, enquêtes en doelijstjes waarmee zij heel praktisch aan het werk kunnen om hun leven beter, leuker en spannender te maken. Het werkboek kan thuis of op school, samen met klasgenoten, gebruikt worden. Er zijn in Nederland scholen die het zelfhulpboek en dit bijbehorende werkboek in hun onderwijsprogramma hebben opgenomen.

Dit praktische werkboek hoort bij het zelfhulpboek Zeven eigenschappen die jou succesvol maken! en is niet bruikbaar zonder dat boek. Er wordt regelmatig naar paginanummers in het zelfhulpboek verwezen. Verder bevat het beschrijvingen van activiteiten, persoonlijke vragen, introspectieve vragen, ruimte om aantekeningen te maken, tests, invuloefeningen, illustraties en cartoons, etcetera.

Voor gebruik in diverse vormen van onderwijs is een aparte handleiding, een training en begeleiding bij een invoeringstraject beschikbaar. Informatie hierover is achterin het boek opgenomen en is te vinden op de site www.franklincovey.nl.
ISBN/artikelnr. 9789047001720
Titel Zeven eigenschappen die jou succesvol maken ! Werkboek
Auteur Sean Covey
Uitgever Business Contact
Methode/Serie Algemeen; S&W boek (naslag; onderwijs algemeen)
Groep/Niveau -
Soort Naslagwerk
Trefwoord Sociale weerbaarheid
Bindwijze Boek
Boeksoort Algemeen
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Zeven eigenschappen die jou succesvol maken ! Werkboek

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten