Klantenservice SchoolboekenThuis: 085 - 401 01 50

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Zelfstandig topo trainen Europa

€ 11,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

In Zelfstandig Topo Trainen Europa wordt allereerst een kijkje genomen in de Benelux, waarvan de leerling de meeste steden nog wel kent uit het vorige deel van Topo Trainen. Vervolgens worden de belangrijkste steden van de andere Europese landen onder de loep genomen.

9789060521922

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789060521922
Zelfstandig werken en zélf je opgaven nakijken: dat maakt Zelfstandig Topo trainen top! In het eigen tempo doorkruist de leerling de wereld en leert hij op een frisse en motiverende manier de namen van landen, plaatsen, werelddelen en zeeën kennen. Door het herhaaldelijk aanwijzen en benoemen, het testen van de eigen kennis en het nakijken van de eigen antwoorden wordt de kennis van topografie opgebouwd en – belangrijker! – behouden. De serie Zelfstandig Topo Trainen bestaat uit de delen Nederland, Europa en Wereld.

Op elke bladzijde staan een genummerde geografische kaart, een lijst met namen (aan het begin van de behandeling van een nieuwe provincie, land of werelddeel) en een vierkant met geruite vakken. Leerlingen leren eerst met behulp van de landkaart en de namenlijstjes de bedoelde plaatsen, landen, zeeën enzovoort kennen. Daarna gaan ze oefenen met behulp van het geruite vierkant. In elk vak staat de opgave in het middelste ruitje en dienen de blanco ruitjes als antwoordmogelijkheid. Na het aankruisen van de antwoorden kijkt de leerling de opgaven met behulp van het correctievel na en vervolgt zijn ontdekkingsreis!

In Zelfstandig Topo Trainen Europa wordt allereerst een kijkje genomen in de Benelux, waarvan de leerling de meeste steden nog wel kent uit het vorige deel van Topo Trainen. Vervolgens worden de belangrijkste steden van de andere Europese landen onder de loep genomen. Naast de bekende landen zoals Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje, wordt uiteraard ook aandacht besteed aan landen in Oost-Europa en de Balkanlanden. Ieder gebied van Europa wordt telkens herhaald, zodat de topografische kennis de leerling goed zal bijblijven!

Zelf nakijken: gebruik het Correctievel 
Het Correctievel is te gebruiken bij alle delen van Zelfstandig Werken series.
Zelfstandig Taal
Zelfstandig Rekenen
Zelfstandig Tafels Trainen
Zelfstandig Topo Trainen

ISBN/artikelnr. 9789060521922
Titel Zelfstandig topo trainen Europa
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Zelfstandig Topo
Groep/Niveau Groep 7
Vak Aardrijkskunde
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Heb je een vraag over Zelfstandig topo trainen Europa

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten