E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Zelfstandig rekenen 7

€ 11,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

De leerling van groep 7 kan geheel zelfstandig uit deze boeken werken en alles zelf nakijken d.m.v. een universeel correctievel.

9789060521380

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789060521380

Door middel van leuke en gevarieerde opdrachten kan de leerling geheel zelfstandig aan de slag met rekensommen. De leerling leert zo spelenderwijs alle aspecten van het rekenen! Omdat de blokboeken eenvoudig in het gebruik zijn en er ook nog eens leuk uitzien, wordt de leerling gestimuleerd om onafhankelijk met de diverse rekensommen te gaan werken.

Door het gebruik van een correctievel kan de leerling bovendien alles zelf nakijken. De leerling ziet meteen wat hij of zij fout heeft gedaan en kan dat meteen verbeteren! Dit vel is overigens voor alle Zelfstandig boeken van Kinheim te gebruiken.


Opzet:

De blokboeken bestaan telkens uit 64 pagina’s, met verschillende opgaven in oplopende moeilijkheidsgraad. De blokboeken Zelfstandig Rekenen zijn niet methode- of groepsgebonden. Alle opgaven zijn duidelijk omschreven en elke boek bevat een werkwijzer waarin staat hoe het correctievel gebruikt moet worden. Elk boek heeft achterin ook nog een resultatenlijst waarop de leerling zelf zijn of haar scores kan bijhouden.

Zelfstandig Rekenen 7:


Zelfstandig Rekenen 7 bevat verscheidene opgaven over gewone breuken, tiendelige breuken en hele getallen. Andere onderwerpen die aan de orde komen, zijn: doordelen tot 2 of 3 cijfers achter de komma, cijferwaarden, gemiddelden, procenten en afronden. De stof is zeer gevarieerd, met veel herhalingen van de verschillende onderwerpen. Ook is het boek voorzien van enkele pagina’s met redactiesommen.Zelf nakijken: gebruik het Correctievel 
Het Correctievel is te gebruiken bij alle delen van Zelfstandig Werken series.
Zelfstandig Taal
Zelfstandig Rekenen
Zelfstandig Tafels Trainen
Zelfstandig Topo Trainen


Het Correctievel wordt niet standaard bij geleverd en moet u apart bestellen.
ISBN/artikelnr. 9789060521380
Titel Zelfstandig rekenen 7
Auteur H. Geesink en E. de Boer
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Zelfstandig rekenen
Groep/Niveau Groep 7
Vak Rekenen
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Zelfstandig rekenen 7

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.