Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Young Scientist Vakantieboek zomer 2019

€ 12,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Zoals altijd staat het boek vol wetenschappelijke weetjes. Je ontdekt waarom de zee niet leegloopt, waar vlinders na de zomer naartoe gaan en hoe onderzoekers boeken lezen zonder ze open te slaan. Of je nu op het strand ligt of binnen aan het surfen bent, met het Young Scientist Vakantieboek heb je deze zomer altijd wat te doen!

Young Scientist Vakantieboek zomer 2019

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Wist je dat je heel makkelijk water uit de grond kunt halen? En dat je zonder telescoop buiten ons sterrenstelsel kunt kijken? Het Young Scientist Vakantieboek staat dit jaar in het teken van zomerse activiteiten. Maak van papier een vliegtuigvleugel, of van karton en zeep een motorboot. Of, als je durft: steek geld in brand zonder het te vernietigen.

Zoals altijd staat het boek vol wetenschappelijke weetjes. Je ontdekt waarom de zee niet leegloopt, waar vlinders na de zomer naartoe gaan en hoe onderzoekers boeken lezen zonder ze open te slaan. Tussendoor los je logigrammen, nonogrammen en andere uitdagende puzzels op. Of je nu op het strand ligt of binnen aan het surfen bent, met het Young Scientist Vakantieboek heb je deze zomer altijd wat te doen!
ISBN/artikelnr. 9789085716464
Titel Young Scientist Vakantieboek zomer 2019
Uitgever Veen media
Methode/Serie Algemeen boek (Leesboek/Prentenboek e.d.)
Groep/Niveau -
Soort Leesdoeboek
Bindwijze Boek
Boeksoort Algemeen
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Young Scientist Vakantieboek zomer 2019

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten