Klantenservice SchoolboekenThuis: 085 - 401 01 50

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Wereld in getallen 5 - gr8 - toetsboek FS

€ 7,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Wereld in getallen (5e versie):
- Groep 3 t/m 6 leverbaar
- Groep 7 vanaf oktober 2019 leverbaar
- Groep 8 vanaf schooljaar 2020/2021 leverbaar

Wereld in getallen 5 - gr8 - toetsboek FS

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Beste basis voor sterke én zwakke rekenaars
Met De wereld in getallen heb je alle middelen om elk individueel kind de aandacht en leerstof te geven die het verdient. Het is bovendien heel makkelijk uit te voeren. Zo geef je sterke én zwakke rekenaars de beste rekenbasis.

Sterke en snelle rekenaars
De wereld in getallen heeft diverse middelen om sterke en snelle rekenaars te blijven uitdagen: ‘Denkvragen’ tijdens de instructie, het extra onderdeel ‘Rekenplein’ met verrijkingsstof in het werkboek, en het onderdeel ‘Plus’ in het werkboek voor opgaven met tempo- en lichte niveaudifferentiatie.

Goede rekenaars hebben baat bij compacting van de basisstof. Voor De wereld in getallen zijn twee compactingroutes ontwikkeld: Compacting basis voor sterke rekenaars en Compacting plus voor hoogbegaafde rekenaars.

Groep 3 t/m 5: alle niveaus in 1 werkboek
Kinderen in groep 3, 4 en 5 hebben elke les de mogelijkheid om het ***-niveau te behalen. Het startniveau is steeds hetzelfde. Hoe ver het kind komt wordt door het verwerkingsniveau van dat doel bepaald (snelheid en efficiënt strategiegebruik). Per blok is er dus één werkboek voor alle niveaus. Niveau in de lessen, op tempo in de taken De wereld in getallen was de eerste methode die de niveau-indeling met sterren hanteerde. Inmiddels is dit een bekend fenomeen. Uiteraard komt deze niveau-aanduiding in de nieuwe editie terug. Echter wel op een andere plaats: in de lessen. Binnen de taken wordt gedifferentieerd op tempo. Zo krijgen alle kinderen in groep 3, 4 en 5 elke les de mogelijkheid om het ***-niveau te behalen.

Groep 6 t/m 8: lntegratie referentieniveaus
Vanaf groep 6 bereidt De wereld in getallen de kinderen voor op het behalen van doelen op fundamenteel (F) of streefniveau (S). Groep 6 kan worden gezien als een tussenjaar. Daar worden al enkele doelen op F- en S-niveau aangeboden. Het streven is wel om alle kinderen aan het eind van groep 6 de -doelen te laten behalen.

Vanaf groep 7 zijn de toetsen op twee niveaus. Kinderen die werken in het Fs-werkboek maken de F-toets. Kinderen die in het S+-werkboek werken, maken de S-toets. Het Fs-werkboek bereidt dus met name voor op het eindniveau F, maar in iedere les is er de mogelijkheid om voor dat doel de instructie en verwerking op niveau S te maken.
ISBN/artikelnr. 590013
Titel Wereld in getallen 5 - gr8 - toetsboek FS
Uitgever Malmberg
Methode/Serie Wereld in getallen 5
Groep/Niveau Groep 8
Vak Rekenen
Soort Toetsboek
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Wereld in getallen 5 - gr8 - toetsboek FS

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten