Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Vet oud! - deel 2 Europa

€ 19,99
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

De Europese geschiedenis voor jongeren in 25 verhalen. Vet oud! is een uniek lees-, blader- en prachtig geïllustreerd kijkboek over de vaderlandse geschiedenis waarin jongeren centraal staan.

Vet oud! - deel 2 Europa

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Geschiedenis is het vertellen en daardoor beleven van verhalen. Heb je bijvoorbeeld altijd al willen weten hoe het was om als gladiator te vechten in het Colosseum in Rome? Of om mee te varen met Columbus op een van zijn reizen naar Amerika? Ook zien we samen met de jonge Esa de zon opkomen boven het magische Stonehenge en strijden we mee in het leger van Julius Caesar. We beklimmen de Akropolis van Athene en beleven de Tweede Wereldoorlog van dichtbij.

Vet oud! Europa gaat over de hele geschiedenis van het Europese continent, van de tijd van jagers en boeren via de tijd van monniken en ridders tot de tijd van pruiken en vorsten en de tijd van televisie en computer.

Na het succesvolle eerste boek Vet oud! nemen Richard Zuiderveld en Aant-Jelle Soepboer, twee jonge geschiedenisdocenten, de lezer opnieuw mee op een spectaculaire speurtocht. Nu door de geschiedenis van Europa. Dit doen ze aan de hand van 25 verhalen, voor jongens en voor meisjes, die ook nu weer boordevol spanning en humor zitten. Vet oud! Europa sleept je het avontuur in en brengt de Europese geschiedenis op een leuke manier dichterbij.
ISBN/artikelnr. 9789045204260
Titel Vet oud! - deel 2 Europa
Uitgever Karakter
Methode/Serie Vet oud
Vak Geschiedenis
Soort Leesboek
Bindwijze Boek
Boeksoort Algemeen
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Vet oud! - deel 2 Europa

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten