Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

De zeven eigenschappen voor Happy Kids

Maak kennis met de kids van Zeveneik: Goof de Beer, Stuiter Konijn, Lily Stinkdier, Ed en Elsie Eekhoorn, Steven Stekelvarken en niet te vergeten Allie Allemansvriend (en Ernst de Worm, maar die verstopt zich graag). Ieder dier staat symbool voor een van de zeven eigenschappen uit de internationale bestseller De zeven eigenschappen van effectief leiderschap van Stephen Covey en samen beleven ze veel avonturen. Eigenschappen van Covey

Met het kleurrijke prentenboek De zeven eigenschappen van Happy Kids in de hand kunnen ouders en leerkrachten kinderen gedrag en vaardigheden aanleren die hen gelukkiger en socialer maken. Naast het verhaal kan dat met behulp van Het ouderhoekje (tips om de eigenschappen uit te leggen), Samen praten (lijstjes met vragen ter discussie) en Babystapjes (kleine stappen om de eigenschappen in praktijk te brengen). Kinderen kunnen zich met deze zeven eigenschappen op speelse wijze vanuit hun eigen talenten en persoonlijkheid ontwikkelen. Er is ook een Happy kids posterset verkrijgbaar met posters van De boom van de 7 gewoonten en de zeven dieren die de eigenschappen van Covey symboliseren.

De 7 eigenschappen of gewoontes zoals Stephen Covey ze in zijn boek 'The 7 Habits of Highly Effective People' beschreef zijn er niet zomaar 7 op een rij. Ze hebben van alles met elkaar te maken en de volgorde is ook niet helemaal toevallig. En de reden dat ze in een boom staan is ook niet helemaal toevallig. We lichten het graag in een filmpje toe.

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren