E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Take it easy 5 Werkboek Xtra Exercises

€ 5,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Xtra Exercises zijn extra werkboekjes voor groep 5 t/m 8. Hiermee kunnen kinderen op een leuke manier aandacht besteden aan Engels.

Take it easy 5 Werkboek Xtra Exercises

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

De werkboekjes zijn als extra materiaal bij Take it easy in te zetten, maar ook zeer geschikt voor gebruik naast andere methodes voor Engels. Omdat de antwoorden in de boekjes zijn verwerkt kunnen kinderen te allen tijde zelfstandig aan de slag. Hoezo easy?

Met Take it easy bied je de Engelse taal aan met uitnodigende lesstof. Dit stimuleert de spontane taalverwerving. Door de concentrische opbouw beklijft de lesstof beter en breiden leerlingen hun woordenschat snel uit. De thema’s uit de leerjaren 5 en 6 komen in groep 7 en 8 weer aan bod. Dit werkt ook prettig in combinatiegroepen. De lessen hebben een vaste structuur. Eerst maken de leerlingen kennis met een thema via een filmpje of lied. Dan volgen luister- en spreekopdrachten in de vorm van een dialoog, cartoon, spel of ‘total physical response-activiteit’.

Thematische indeling
Je start met thema 1. Hierin leren jouw leerlingen een aantal basiswoorden die nodig zijn voor de andere thema’s. Daarna bepaal je als leerkracht zelf met welk thema je verdergaat. Je kan thema's en lesactiviteiten die al op de planning staan in het Engels behandelen. Bijvoorbeeld de seizoenen of kleuren. Zo kan je veel Engelse lessen geven zonder dat dit ten koste gaat van een andere activiteit of les.

Materialen
In groep 1 tot en met 4 werk je uitsluitend digitaal via de methodestartpagina en de app voor digitale prentenboeken.

In groep 5 tot en met 8 is bij Take it easy naast het digitale materiaal ook materiaal op papier beschikbaar. Je beslist zelf wanneer je de leerlingen met boeken of werkschriften laat werken. Of wanneer je het digibord, de tablet of laptop inzet. Take it easy heeft een groepsmap met daarin de algemene inleiding op de methode, korte lesbeschrijvingen, de antwoorden op de toets, een registratieformulier, de samenvattingen per unit en de kopieerbladen. De groepsmap is dus tevens uw handleiding.
ISBN/artikelnr. 9789006213768
Titel Take it easy 5 Werkboek Xtra Exercises
Uitgever ThiemeMeulenhoff
Methode/Serie Take it easy
Groep/Niveau Groep 5
Vak Engels
Soort Werkboek
Trefwoord Basisstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Take it easy 5 Werkboek Xtra Exercises

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.