Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Take it easy 5 Groepsmap

€ 93,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Met Take it easy bied je de Engelse taal aan met uitnodigende lesstof. Dit stimuleert de spontane taalverwerving. Door de concentrische opbouw beklijft de lesstof beter en breiden leerlingen hun woordenschat snel uit. De thema’s uit de leerjaren 5 en 6 komen in groep 7 en 8 weer aan bod. Dit werkt ook prettig in combinatiegroepen.

Take it easy 5 Groepsmap

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • Take it easy 5 Groepsmap
Take it easy is een lesmethode Engels met een doorgaande leerlijn vanaf groep 1. Veel scholen starten in groep 5 wat met Take it easy goed mogelijk is. Ook zijn er scholen die starten in groep 7.

Met Take it easy bied je de Engelse taal aan met uitnodigende lesstof. Dit stimuleert de spontane taalverwerving. Door de concentrische opbouw beklijft de lesstof beter en breiden leerlingen hun woordenschat snel uit. De thema’s uit de leerjaren 5 en 6 komen in groep 7 en 8 weer aan bod. Dit werkt ook prettig in combinatiegroepen. De lessen hebben een vaste structuur. Eerst maken de leerlingen kennis met een thema via een filmpje of lied. Dan volgen luister- en spreekopdrachten in de vorm van een dialoog, cartoon, spel of ‘total physical response-activiteit’.

Thematische indeling
Je start met thema 1. Hierin leren jouw leerlingen een aantal basiswoorden die nodig zijn voor de andere thema’s. Daarna bepaal je als leerkracht zelf met welk thema je verdergaat. Je kan thema's en lesactiviteiten die al op de planning staan in het Engels behandelen. Bijvoorbeeld de seizoenen of kleuren. Zo kan je veel Engelse lessen geven zonder dat dit ten koste gaat van een andere activiteit of les.

Materialen
In groep 1 tot en met 4 werk je uitsluitend digitaal via de methodestartpagina en de app voor digitale prentenboeken.

In groep 5 tot en met 8 is bij Take it easy naast het digitale materiaal ook materiaal op papier beschikbaar. Je beslist zelf wanneer je de leerlingen met boeken of werkschriften laat werken. Of wanneer je het digibord, de tablet of laptop inzet. Take it easy heeft een groepsmap met daarin de algemene inleiding op de methode, korte lesbeschrijvingen, de antwoorden op de toets, een registratieformulier, de samenvattingen per unit en de kopieerbladen. De groepsmap is dus tevens uw handleiding.
ISBN/artikelnr. 9789006625615
Titel Take it easy 5 Groepsmap
Uitgever ThiemeMeulenhoff
Methode/Serie Take it easy
Groep/Niveau Groep 5
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Take it easy 5 Groepsmap

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten