Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Staal

Staal is een taal en spelling methode voor groep 4 t/m 8 van het basisonderwijs. De methode kent een leerlijn taal en een leerlijn spelling. De leerlijn taal is opgebouwd rondom een bepaald thema. Elk thema vormt een afgerond geheel, waardoor de volgorde zelf te bepalen is. In de leerlijn spelling worden spelling en grammatica gecombineerd aangeboden, volgens de methodiek van José Schraven. De methode is in ontwikkeling. De delen voor groep 4 t/m 6 zijn inmiddels verschenen. De delen voor groep 7 en 8 verschijnen voor het schooljaar 2014-2015.

Bekijk de themafilm
Elk thema in Staal start met een themafilm waarin het thema wordt geïntroduceerd. In het filmpje worden nieuwe woorden aangeboden en gesemantiseerd. Bovendien brengt het filmpje de kinderen in de sfeer van het thema en krijgen ze een beeld van de eindopdracht waaraan ze in week drie gaan werken. In dit impressiefilmpje schrijven de kinderen een nachtgedicht en dragen het voor in het theater van de nacht.

 

Malmberg heeft twee taal- en spellingmethodes: Staal (nieuw) en Taal actief (4e editie). Wilt u meer weten over de visie van Malmberg op taal- en spellingonderwijs en wilt u de verschillen tussen de twee methodes zien?

Download de methodevergelijkwijzer >>

Download de BROCHURE >>

Artikelen 1 tot 15 van 68 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 15 van 68 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren