Klantenservice SchoolboekenThuis: 085 - 401 01 50

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Spiekboekje Rekenen & Taal

van € 19,90

Actieprijs € 17,50

.

Leverbaar 2-5 werkdagen

De Spiekboekjes zijn geschikt voor zelfstandig gebruik door leerlingen in de midden- en bovenbouw van het basisonderwijs en ook nog in de onderbouw van het voortgezet onderwijs.

Spiekboekje Rekenen & Taal

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

De Spiekboekjes zijn geschikt voor zelfstandig gebruik door leerlingen in de midden- en bovenbouw van het basisonderwijs en ook nog in de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Ze zijn zowel heel geschikt voor gebruik in de klas als thuis. Volwassenen die op school of thuis een kind helpen zijn niet altijd op de hoogte van de manier van uitleggen of twijfelen ook zelf vaak over de schrijfwijze of een rekenoplossing. Spiekboekjes zijn daarom ook handig voor ouders, stagaires en onderwijsassistenten. Het Spiekboekje rekenen telt zeven hoofdstukken:

- Afspraken
- Getallen
- Bewerkingen
- Breuken
- Maten
- Meetkunde
- Grafieken, tabellen, plattegronden


Het Spiekboekje taal bestaat uit vijf hoofdstukken:

- Spelling
- Woordsoorten
- Zinsdelen
- Woordenschat
- Teksten


'Hoe zat dat ook alweer?' Op die vraag geven de Spiekboekjes vrijwel altijd antwoord.

In het Spiekboekje taal en het Spiekboekje rekenen vind je immers het belangrijkste wat je leert op de basisschool! Het zijn beknopte, visueel opgezette naslagwerken met de basisschoolstof voor taal en rekenen gepresenteerd in schema’s, lijsten en tabellen en met veel voorbeelden. Zo kunnen leerlingen gemakkelijk iets opzoeken.

De leerstof wordt met verschillende termen (uit verschillende methoden) aangeboden, dus het maakt niet uit welke methode er op school gebruikt wordt. Alle basiskennis spelling, woordsoorten, zinsdelen, woordenschat en schrijven van teksten wordt overzichtelijk aangeboden in een handzaam A5 boekje in kleur. Om snel even iets zelf op te zoeken, als hulp voor begeleiders en ouders: het kan allemaal!

Voor wie zijn de Spiekboekjes bedoeld?
De Spiekboekjes zijn geschikt voor zelfstandig gebruik door leerlingen in de midden- en bovenbouw van het basisonderwijs en ook nog in de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Ze zijn zowel heel geschikt voor gebruik in de klas als thuis. Volwassenen die op school of thuis een kind helpen zijn niet altijd op de hoogte van de manier van uitleggen of twijfelen ook zelf vaak over de schrijfwijze of een rekenoplossing. Spiekboekjes zijn daarom ook handig voor ouders, stagaires en onderwijsassistenten.

Wat vinden de leerlingen in de Spiekboekjes?
De Spiekboekjes geven een overzicht van de leerstof (kenniscomponenten) voor de basisschool voor taal respectievelijk rekenen. De stof wordt uitgelegd in schema’s, lijsten en tabellen, met gebruik van verschillende termen en verschillende methodieken. Zo wordt bij kop- en staartstukken ook het synoniem voor- en achtervoegsels vermeld en bij trema wordt ook de term deelteken vermeld. Optellen en aftrekken wordt bijvoorbeeld gepresenteerd met een getallenlijn, een honderdveld, splitsen en kolomrekenen. De leerlingen herkennen de uitleg die ze gewend zijn van de methode waarmee ze werken. Maar bij onderwerpen waar ze moeite mee hebben, vinden ze soms ook steun in juist een andere uitleg dan ze gewend zijn.
ISBN/artikelnr. 7436956491433
Titel Spiekboekje Rekenen & Taal
Uitgever Schoolsupport
Methode/Serie Spiekboekjes
Groep/Niveau Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8
Vak Rekenen
Bindwijze Boek
Boeksoort Actie
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Spiekboekje Rekenen & Taal

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten