E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Spelling in Beeld 2 - groep 6 - Antwoordenboek A

€ 14,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

De methodes Taal in Beeld en Spelling in beeld zijn vernieuwd. Alle lessen, taken en toetsen in de methode zijn volledig vernieuwd en afgestemd op de verschillende niveaus. Spelling in beeld is geschikt voor zelfstandig werken.
In de handleiding vind je het volledige lesprogramma voor de leerkracht, met referentieniveaus en extra tips voor bijvoorbeeld niveau- en tempodifferentiatie bij elke les. Bij elk blok staan duidelijk de toets- en dicteeactiviteiten beschreven. De handleiding beschrijft ook de herhalingstaken en bevat verwijzingen naar de plustaken. Het handboek hoort bij de basislessen van Spelling in beeld.

Spelling in Beeld 2 - groep 6 - Antwoordenboek A

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Wat is nieuw aan Spelling in beeld 2
Spelling in beeld is vernieuwd! Spelling in beeld 2 is volledig ingesteld op het onderwijs van nu en past nog beter in elke onderwijssituatie. Speels, maar inhoudelijk sterk. Compact, maar compleet. Ontdek wat nieuw is aan Spelling in beeld 2.

Beschikbaarheid nieuwe versie Taal en Spelling in beeld
Wanneer kun je gebruik gaan maken van de nieuwe versies van Taal en Spelling in beeld? Groep 4, 5 of 6 zijn beschikbaar. Groep 7 en 8 zijn beschikbaar vanaf schooljaar 2015-2016.

Wat is er nieuw aan Spelling in beeld 2?
  • Geen 2, maar 3 lessen per week. Omdat de derde les steeds een herhalingsles is, leent deze zich uitstekend voor zelfstandig werken in een weektaak-uur.
  • Alle lessen zijn gebaseerd op de categorieën in de Citotoetsen. Leerresultaten kunnen dus niet tegenvallen omdat leerlingen de oefenstof niet eerder aangeboden hebben gekregen. Referentieniveaus zijn duidelijk aangegeven per les. In het werkboek geven dobbelstenen het niveau van de opdrachten aan.
  • De verschillende categorieën zijn meer geclusterd. Door die clustering sluit de leerstof logischer aan op leerstof van voorgaande jaren.
  • Weetwoorden heten nu onthoudwoorden. Dat is gedaan omdat leerlingen het begrip weten vaak ook gebruiken bij klank- en regelwoorden. Uiteraard kun je de term weetwoorden gewoon blijven gebruiken als de leerlingen daaraan gewend zijn.
  • Extra dictees naast controle- en signaaldictee. Na les 3 en les 6 zijn nog 2 facultatieve dictees opgenomen, vooral bedoeld voor leerkrachten die direct na een week willen kijken of het aanbieden en verwerken van de leerstof heeft geleid tot (voorlopige) beheersing.
ISBN/artikelnr. 9789048717118
Titel Spelling in Beeld 2 - groep 6 - Antwoordenboek A
Uitgever Zwijsen
Methode/Serie Spelling in beeld
Groep/Niveau Groep 6
Vak Nederlandse taal
Leerlijn/Vaardigheden Spelling
Soort Antwoordenboek
Trefwoord Basisstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Spelling in Beeld 2 - groep 6 - Antwoordenboek A

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten