Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Spelend rekenen met peuters en kleuters

€ 39,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

In Spelend rekenen met peuters en kleuters wordt op een praktische manier beschreven hoe u de reken-wiskundeontwikkeling van jonge kinderen spelenderwijs kunt stimuleren. Het boek reikt hiervoor een schat aan inspirerende ideeën aan.

Spelend rekenen met peuters en kleuters

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

In Spelend rekenen met peuters en kleuters wordt op een eenvoudige manier beschreven hoe u de reken-wiskundeontwikkeling van jonge kinderen spelenderwijs kunt stimuleren. Het boek reikt hiervoor een schat aan inspirerende ideeën aan en staat vol uitdagende en betekenisvolle activiteiten, die u direct in de praktijk kunt gebruiken.

In Spelend Rekenen met peuters en kleuters worden praktische rekenroutines aangereikt. De rekenroutines zijn herkenbare en terugkerende reken-wiskundeactiviteiten die de kinderen met plezier zullen uitvoeren, omdat ze voor hen betekenisvol zijn. De rekenroutines nodigen uit tot handelen, interactie, ontdekken en redeneren. Kijk iets verder op deze pagina voor een eerste kennismaking met de rekenroutines. U kunt de rekenroutines binnen elke visie of werkwijze inzetten, gekoppeld aan de drie rekenwiskunde- domeinen voor jonge kinderen: getallen, meten en meetkunde. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de rekenwoordenschat.
ISBN/artikelnr. 9789053005880
Titel Spelend rekenen met peuters en kleuters
Uitgever Delubas
Methode/Serie Algemeen; S&W boek (naslag; onderwijs algemeen)
Groep/Niveau Groep 1, Groep 2
Vak Rekenen
Soort Activiteitenboek
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Spelend rekenen met peuters en kleuters

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten