Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Oefeningen voor het schoolverkeersexamen 2020-2021

€ 8,90
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Werkboek Oefeningen voor het schoolverkeersexamen ter voorbereiding op het landelijk verkeersexamen van VVN. Er worden meerkeuzevragen gesteld, die zijn aangepast aan de actualiteit en worden voorzien van duidelijke foto's. Het werkboek en antwoordenboek worden elk jaar vernieuwd. (Editie 2020-2021)

Oefeningen voor het schoolverkeersexamen 2020-2021

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Zodra je leerlingen naar buiten gaan, krijgen ze te maken met verkeer. Om ongelukken te voorkomen, is het belangrijk dat kinderen de verkeersregels goed kennen én weten hoe ze zich in het verkeer moeten gedragen. Veel scholen doen mee aan het landelijk Verkeersexamen van Veilig Verkeer Nederland. Om hiervoor te slagen zit er maar één ding op: heel veel oefenen. Dat kan met het lespakket Oefeningen voor het schoolverkeersexamen van uitgeverij ThiemeMeulenhoff.

Inhoud van het lespakket
Het lespakket Oefeningen voor het schoolverkeersexamen bestaat uit een oefeningenboek (werkboek), een opzoekboek en een antwoordenboek. Het oefenboek is bedoeld voor de leerlingen. Krijg je voorrang als je van rechts komt? Wat betekent dat verkeersbord met dat grote kruis? En mag je op deze stoep eigenlijk wel skeeleren? In het Oefenboek staan veel oefeningen met verkeerssituaties die leerlingen dagelijks meemaken en die dus herkenbaar voor ze zijn. Net als bij het schoolverkeersexamen ligt in het Oefenboek de focus op verkeersborden en verkeersafspraken. Zo weten je leerlingen precies wat hun rol is in het verkeer. Meer uitleg over een oefening? Die vinden je leerlingen in het Opzoekboek.

Vanuit het oefenboekje worden leerlingen per oefening via een icoontje naar de bijbehorende bladzijde in het opzoekboek gestuurd. Op deze bladzijde in het opzoekboek staat de juiste verkeersregel beschreven met bijbehorende uitleg en/of de exacte betekenis van het verkeersbord, op houdingsaspecten in het verkeer en vooral de bewustwording hiervan.

Het antwoordenboek wordt, net als het oefenboek, ieder jaar vernieuwd en sluit naadloos aan bij het verkeersthema van dat jaar.

ISBN/artikelnr. 9789006435429
Titel Oefeningen voor het schoolverkeersexamen 2020-2021
Uitgever ThiemeMeulenhoff
Methode/Serie Schoolverkeersexamen
Groep/Niveau Groep 7, Groep 8
Vak Verkeer
Soort Oefenboek
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Oefeningen voor het schoolverkeersexamen 2020-2021

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten