Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Roylco Rietjes en connectoren basisset

€ 46,95
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Roylco Straws & Connectors 400. De basisset bestaat uit 232 rietjes, 168 connectoren en een handleiding vol ideeën. Creëer de meest fantasierijke bouwsels. Maak een fort, ontwerp gebouwen, bouw een spaceshuttle of een brug. Laat je fantasie de vrije loop gaan! De rietjes zijn zeer buigzaam en passen perfect op de connectoren.

Roylco Rietjes en connectoren basisset

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Creëer de meest fantasierijke bouwsels. Maak een fort, ontwerp gebouwen, bouw een spaceshuttle of een brug. Laat je fantasie de vrije loop gaan! De rietjes zijn zeer buigzaam en passen perfect op de connectoren. Lees de recensie op www.jufsanne.nl

Straws & Connectors van het gerenommeerde educatieve merk Roylco is nieuw in ons assortiment! Wat een ontzettend leuk bouw en constructiespeelgoed is dit zeg en zo simpel in gebruik! De kunststof rietjes zijn felgekleurd en buigzaam. Je kunt dus ook eenvoudig bochten maken! De connectoren bevatten zes uitstekende gedeelten die stevig in het kunststof rietje passen. Dus: Pak een rietje, schuif de connector erin en een ander rietje op een andere kant er weer op. Zo eenvoudig is het.

De bouwwerken die je hiermee kunt maken zijn geweldig. Omdat de rietjes wel stevig zijn kun je ook de hoogte in en een heuse raket is dus een echte optie. Eventueel kun je de rietjes ook doorknippen om nog andere vormen te kunnen maken.

ISBN/artikelnr. R301.0203
Titel Roylco Rietjes en connectoren basisset
Uitgever Rolf
Methode/Serie Roylco - Straws and Connectors
Vak Natuur en techniek
Soort Spel
Bindwijze Spel
Boeksoort Overige
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen
Verzendmethode Dit product past niet door de brievenbus; wordt als pakket verstuurd.

Heb je een vraag over Roylco Rietjes en connectoren basisset

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.