E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Blokboek Redactiesommen A

€ 11,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

De oefeningen in Redactiesommen A hebben betrekking op rekenrelaties (+ - : x) en cijfervaardigheid, getalbegrip, rekenen met geld en rekenen met tijd (klok en kalender). Zo gaat de leerling o.a. knikkers tellen, rekenen hoeveel geld er nog in de spaarpot zit en raadseltjes oplossen zoals: ‘welk getal is twee meer dan de helft van vier?’

9789060522394

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789060522394
Om rekenvraagstukken goed op te lossen moet je ze goed kunnen lezen en de juiste rekenrelaties kunnen leggen. Precies deze vaardigheden leren leerlingen in de serie Redactiesommen die naast elke gangbare rekenmethode gebruikt kan worden, individueel of in groepen. De grappig geïllustreerde blokboeken zijn zelfcontrolerend waardoor ze zeer geschikt zijn voor zelfstandig werken of als voorbereiding van de Cito eindtoets. Afhankelijk van het niveau hebben de sommen betrekking op getalbegrip, bewerkingen, meten, tijd en geld, omtrek, oppervlakte en inhoud, procenten en verhoudingen.

Er zijn vijf Blokboeken Redactiesommen, aangeduid als ‘Voorloper’ en A t/m D. Het niveau komt overeen met de vaardigheden in groep 4 t/m 8. In de Voorloper, bedoeld voor groep 4, staan de antwoorden achterin. De delen A t/m D hebben een gezamenlijke handleiding met daarin antwoorden, toetsen, invulmodellen en vorderingsschema’s.
ISBN/artikelnr. 9789060522394
Titel Blokboek Redactiesommen A
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Blokboek Rekenen
Groep/Niveau Groep 5
Vak Rekenen
Leerlijn/Vaardigheden Redactie/Verhaaltjessommen
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Blokboek Redactiesommen A

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten