Klantenservice SchoolboekenThuis: 085 - 401 01 50

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Ajodakt Puzzelen met werkwoordspelling 7-8

€ 10,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

In Puzzelen met werkwoordspelling worden in kort bestek alle aspecten behandeld rond de spelling en vervoeging van werkwoorden.

9789026243578

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789026243578

In Puzzelen met werkwoordspelling (de vervanger van Oefenen met werkwoordspelling) worden in kort bestek alle aspecten behandeld rond de spelling en vervoeging van werkwoorden. Zwakke en sterke werkwoorden in de voltooide of onvoltooide, tegenwoordige of verleden tijd, in enkelvoud of meervoud, de toepassing van 't Kofschip en het bijvoeglijk gebruik van het voltooid deelwoord – het komt allemaal aan bod in beknopte, gerichte oefeningen met moderne zinnen. Elke oefening wordt voorafgegaan door een klein stukje theorie, terwijl achterin het boekje deze theorie nog eens volledig en overzichtelijk wordt weergegeven. Tevens is een lijst van sterke werkwoorden opgenomen.

Afwisselend en bruikbaar naast elke methode
De oefeningen worden afgewisseld met puzzels en puzzelmixen, waarin de eerder geoefende stof op speelse wijze terugkeert. Het werkboek is bestemd voor de hoogste groepen van het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs en kan zowel individueel als klassikaal worden gebruikt. Het vormt een uitstekende aanvulling op elke bestaande methode.
Bij deze uitgave is een antwoordenboek verkrijgbaar.

Het werkboek behandelt alle aspecten rond de spelling en vervoeging van werkwoorden, zoals zwakke en sterke werkwoorden in de voltooide of onvoltooide, tegenwoordige of verleden tijd, in enkelvoud of meervoud, de toepassing van 't Kofschip en het bijvoeglijk gebruik van het voltooid deelwoord. Elk onderdeel wordt voorafgegaan door een klein stukje theorie. Achterin het boek zijn de volledige theorieën en een lijst met sterke werkwoorden opgenomen.

Over Ajodakt Puzzelen met...
Ajodakt bestaat uit werkboeken met bijbehorende antwoordboeken. Elke uitgave van Puzzelen met... bestaat uit oefentaken en uitdagende puzzelmixen, waarin opgedane kennis op speelse wijze wordt herhaald en toegepast.
• Eenvoud in uiterlijk en structuur.
• Snel inzetbaar voor thuis en op school.
• Voor alle leerlingen, groepen en vakken.

ISBN/artikelnr. 9789026243578
Titel Ajodakt Puzzelen met werkwoordspelling 7-8
Auteur O. Teekens / E. den Boogert
Uitgever ThiemeMeulenhoff
Methode/Serie Ajodakt
Groep/Niveau Groep 7, Groep 8
Vak Nederlandse taal
Leerlijn/Vaardigheden Werkwoordspelling
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Ajodakt Puzzelen met werkwoordspelling 7-8

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten