Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Prisma basisgrammatica nederlands

€ 12,99
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Stap voor stap wordt u door de regels van de Nederlandse taal geleid. Elke volgende stap sluit aan bij de vorige. Op de linkerbladzij worden de regels van het Nederlands uitgelegd en op de rechterbladzij staan verhelderende oefeningen, waarmee u kunt nagaan of u die regels begrepen hebt. Ook geven sommige oefeningen u de gelegenheid om u meer in de stof te verdiepen.

9789049106096

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789049106096

Zeer praktische uitgave waarin de basisregels van het Nederlands uiterst helder worden uitgelegd. Deze zeer toegankelijke uitgave is speciaal ontwikkeld door docenten uit het voortgezet onderwijs en voor hun leerlingen.

Stap voor stap wordt u door de regels van de Nederlandse taal geleid. Elke volgende stap sluit aan bij de vorige. Op de linkerbladzij worden de regels van het Nederlands uitgelegd en op de rechterbladzij staan verhelderende oefeningen, waarmee u kunt nagaan of u die regels begrepen hebt. Ook geven sommige oefeningen u de gelegenheid om u meer in de stof te verdiepen. Kennis van de Nederlandse grammatica is van belang om beter te begrijpen hoe de eigen taal in elkaar zit en helpt bij het foutloos toepassen daarvan. Met register, voor als u even snel iets wilt opzoeken.

Henriëtte Houët is trainer/adviseur schriftelijke bedrijfscommunicatie bij Vergouwen Overduin. Zij heeft diverse boeken en artikelen geschreven over stijl- en grammaticakwesties in het Nederlands.

ISBN/artikelnr. 9789049106096
Titel Prisma basisgrammatica nederlands
Auteur Houet
Methode/Serie Prisma
Soort Werkboek
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Prisma basisgrammatica nederlands

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten