Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Prisma basisgrammatica frans

€ 13,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Zeer praktische uitgave waarin de basisregels van het Frans uiterst helder worden uitgelegd. Deze zeer toegankelijke uitgave is speciaal ontwikkeld door docenten uit het voortgezet onderwijs en voor hun leerlingen. Als je Frans wilt spreken, verstaan, schrijven of lezen moet je de grammaticaregels kennen. Taal leren is meer dan alleen woordjes leren. Je moet die woorden ook kunnen samenvoegen tot goede zinnen.

9789000342921 Prisma basisgrammatica frans

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789000342921 Prisma basisgrammatica frans

In de Prisma Basisgrammatica Frans worden de grammaticaregels overzichtelijk en in begrijpelijke taal uitgelegd. Op de linkerpagina staat steeds de uitleg van een stukje grammatica en op de rechterpagina staan verhelderende oefeningen over dat stukje grammatica. Zo kun je direct controleren of je alles goed hebt begrepen. De antwoorden bij de oefeningen staan achterin. Door de systematische opzet en het uitgebreide register is deze basisgrammatica niet alleen zeer geschikt om de grammaticaregels van het Frans te leren of weer op te halen, maar ook als naslagwerk.

Johan Zonnenberg heeft een brede ervaring als docent, leerling- en docentenbegeleider in het voortgezet onderwijs. Ingolf den Ouden heeft een jarenlange ervaring als leraar Frans op alle niveaus van het voortgezet onderwijs.

ISBN/artikelnr. 9789000342921
Titel Prisma basisgrammatica frans
Auteur Ouden
Uitgever Unieboek | Het Spectrum
Methode/Serie Prisma
Vak Frans
Soort Werkboek
Bindwijze Boek
Boeksoort Algemeen
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Prisma basisgrammatica frans

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten