E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Natuurpuzzels 4

€ 11,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

In Natuurpuzzels 4 vindt de leerling een gevarieerd aanbod van puzzels over de natuur. De puzzels zijn bedoeld voor kinderen van groep (3 en) 4 van de basisschool. Dit eerste deel bevat voornamelijk gemakkelijke woordzoekers en legletters. De leerling leert via de puzzels over de maanden en de jaargetijden van het jaar, maar ook over ijzer, goud en vuur. Dieren zoals de hond, de kat, de egel en de vis komen aan de orde en de leerling ziet welke woordassociaties er gemaakt kunnen worden met onweer!

9789060521977

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789060521977
De puzzels geven in eerste instantie een inleiding tot de natuur. In elk deel zijn er woordzoekers, legletters, anagrammen en speciale puzzels. Deze zijn met behulp van logisch nadenken op te lossen. Ook de anagrammen en woordpuzzels zijn zonder kennis te maken. De overige woordpuzzels, vaak met cryptische omschrijvingen, veronderstellen wel enige kennis. Deze kennis kan uit andere boeken maar ook via internet worden opgedaan.

De puzzels bieden een welkome, leuke en educatieve aanvulling op het vak natuur en zijn ook heel geschikt om in te zetten bij hoekwerk en bij het zelfstandig werken. Er zijn aparte delen beschikbaar met de oplossingen van de puzzels.
ISBN/artikelnr. 9789060521977
Titel Natuurpuzzels 4
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Blokboek Natuur
Groep/Niveau Groep 4
Vak Natuur en techniek
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Natuurpuzzels 4

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.