E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Lees aardig 7-8

€ 11,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Lees Aardig is een serie werkboeken voor praktisch en begrijpend lezen voor groep 3 tot en met groep 8. In Lees Aardig 7-8 staan fictie-verhalen, informatieve teksten, een interview, een recept, een reclamefolder, een brief, verschillende krantenberichten en columns. Een aantal leesteksten in dit werkboek zijn geschreven door gerenommeerde schrijvers en journalisten.

9789060522875

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789060522875
Lees Aardig is een serie werkboeken voor praktisch en begrijpend lezen voor groep 3 tot en met groep 8. De boeken kunnen ter ondersteuning of als extra oefenmateriaal worden gebruikt, naast bestaande taalmethodes of andere methodes voor begrijpend lezen. Verschillende bekende auteurs hebben teksten beschikbaar gesteld voor deze serie. De teksten en begeleidende illustraties zijn daarom gevarieerd en eigentijds. Leerlingen kunnen op hun eigen leesniveau instappen en de opdrachten zelfstandig maken.

Lees Aardig bestaat uit zes werkboeken met elk twintig lessen. Elke les bestaat uit een tekst, duidelijk voorzien van AVI- en CLIB-niveau, met afwisselende vragen en opdrachten. Door de lessen heen wordt een beroep gedaan op verschillende leesvaardigheden. De leerling leert relaties te leggen in en buiten de tekst, structuur en tekstsoort te herkennen, thema en doel van de tekst te bepalen en beoordelen en te reflecteren. De antwoordenboeken hebben een puntensysteem, waarmee bij elke les maximaal 10 punten te behalen zijn.

In Lees Aardig 3-4 en 4-5 is een combinatie van verhalen en informatieve teksten opgenomen. Lees Aardig 5-6 bevat hetzelfde soort teksten en verder onder meer een gedicht, handleiding en reclamefolder. In Lees Aardig 6-7 en 7-8 zijn daarnaast teksten als een brief, nieuwsbericht, recensie, interview en column opgenomen. Lees Aardig Plus is het laatste werkboek van de serie en is bedoeld voor hoogbegaafde leerlingen uit groep 7 en 8.
ISBN/artikelnr. 9789060522875
Titel Lees aardig 7-8
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Groep/Niveau Groep 7, Groep 8
Vak Nederlandse taal
Leerlijn/Vaardigheden Begrijpend en studerend lezen
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Lees aardig 7-8

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten