Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Kasteel in zicht!

€ 17,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Op avontuur in kastelen van Nederland en Vlaanderen. Echte kastelen: daar hebben we er heel wat van in Nederland en Vlaanderen. Elk kasteel heeft zijn eigen spannende verhalen, van de middeleeuwen tot nu.

Kasteel in zicht!

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Op avontuur in kastelen van Nederland en Vlaanderen. Echte kastelen: daar hebben we er heel wat van in Nederland en Vlaanderen. Elk kasteel heeft zijn eigen spannende verhalen, van de middeleeuwen tot nu. En elk kasteel ziet er weer anders uit. In Kasteel in zicht! kom je veel te weten over een aantal kastelen in Nederland en Vlaanderen: van Slot Loevestein en Kasteel Hoensbroek tot het Kasteel van Gaasbeek en het Gravensteen.

Lees over hun geschiedenis en hun bewoners, zoals stoere ridders en kasteelvrouwen, machtige graven en gravinnen. En natuurlijk zitten er ook spookverhalen in dit boek! Op bijna iedere bladzijde staan kleurige tekeningen van Irene Goede, waarop veel te zien is. Zij maakte ook een prachtige dwarsdoorsnede van het Muiderslot in de middeleeuwen. Alle kastelen in dit boek kun je zelf bezoeken, je vindt ze op de kaart achterin. Ida Schuurman werkt op het Muiderslot en kent daar elk verborgen hoekje. Ook heeft ze jarenlange ervaring als redacteur van kinder- en jeugdboeken. Irene goede illustreerde al meer dan tweehonderd kinderboeken. Voor NRC Handelsblad tekent ze een wekelijkse rubriek over dieren op de kinderpagina 'De Kleine Wetenschap'.
ISBN/artikelnr. 9789059567214
Titel Kasteel in zicht!
Auteur Martine Letterie
Uitgever Fontaine uitgevers
Methode/Serie Algemeen boek (Leesboek/Prentenboek e.d.)
Groep/Niveau Groep 5, Groep 6
Vak Nederlandse taal
Soort Leesboek
Bindwijze Boek
Boeksoort Algemeen
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Kasteel in zicht!

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten