Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Grammatica nederlands

€ 20,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Wat is een bijwoord? Welke woordsoorten zijn er? Wat is een goede woordvolgorde? Hoe zit het met de d's en t's in werkwoorden? Een kleine greep uit de vele vragen waarop dit boek antwoord geeft. Het ideale naslagwerk voor het oplossen van taalkundige vragen.

9789049106041

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789049106041

Voor als u precies wilt weten hoe het zit met de grammaticaregels van het Nederlands. De uitleg is helder en de vele voorbeelden zorgen voor een duidelijke illustratie van de behandelde grammaticale verschijnselen.

De Prisma grammatica's zijn inmiddels een begrip. Onmisbaar voor taalstudenten en voor iedereen die de regels van het Nederlands correct wil toepassen. Wat is een bijvoeglijk naamwoord? Welke woordsoorten zijn er? Wat is een goede woordvolgorde? Hoe zit dat nou precies met de d’s en de t’s in werkwoorden? Waar zet je precies een komma? Welke woorden schrijf je aan elkaar en wanneer gebruik je een verbindingsstreepje? Dit is zomaar een greep uit de vele vragen die mensen stellen en waarop deze grammatica het antwoord geeft.

De Prisma Grammatica Nederlands is een ideaal naslagwerk voor wie snel een taalkundig probleem wil oplossen of, bij het leren van een vreemde taal, stuit op onbekende grammaticale begrippen. Deze grammatica is ook goed te gebruiken als cursusboek.

Henriëtte Houët is trainer-adviseur schriftelijke bedrijfscommunicatie bij Vergouwen Overduin bv te Badhoevedorp.

ISBN/artikelnr. 9789049106041
Titel Grammatica nederlands
Auteur Houet
Uitgever Nee
Methode/Serie Prisma
Soort Werkboek
Bindwijze Boek
Boeksoort Algemeen
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Grammatica nederlands

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.