Klantenservice SchoolboekenThuis: 085 - 401 01 50

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Bundel: Van Rekenen naar Wiskunde/The Next Step

van € 39,98

Actieprijs € 35,00

.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Voor bijna-brugklassers. Dé oefenboeken om goed voorbereid te starten op de middelbare school!

Bundel: Van Rekenen naar Wiskunde/The Next Step

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Van Rekenen naar Wiskunde
Van Rekenen naar Wiskunde Oefenboek voor bijna-brugklassers Na de zomervakantie start je in de brugklas, waar je allerlei nieuwe vakken krijgt. Veel van deze vakken zijn voor iedereen nieuw en daarmee start iedereen bij het begin. Met andere vakken ga je gewoon verder waar je gebleven was. Wiskunde klinkt misschien als een nieuw vak, maar in de brugklas lijkt het soms erg veel op rekenen. Er wordt wel verwacht dat je de dingen die je op de basisschool geleerd hebt goed beheerst. Daarom is het belangrijk om goed voorbereid aan de brugklas te beginnen. Met dit oefenboek maak je na de vakantie zeker een goede start met de lessen wiskunde!

Wat staat er in het boek? Dit boek is bedoeld om je reken- en wiskundevaardigheden te oefenen voordat je naar de brugklas gaat. Het is een werkboek van bijna 100 pagina’s gevuld met opdrachten, theorieblokjes, leuke puzzels, weetjes en moppen. Niet alleen leerzaam dus, maar ook leuk!

Het boek bestaat uit 7 hoofdstukken: getallen, figuren, breuken, assenstelsels, procenten, tijd en meten. In ieder hoofdstuk wordt de belangrijkste theorie van dat thema besproken en kun je uitgebreid oefenen.

De antwoorden zijn in het boek aanwezig.

Op niveau starten aan de brugklas Misschien vind je rekenen nog niet heel makkelijk, wil je sommige onderdelen nog wat beter oefenen of kan je er maar geen genoeg van krijgen. Dit boek helpt je om alle rekenonderdelen van de basisschool nogmaals te oefenen en bereid je alvast voor op de middelbare school. Zo kun je na de zomervakantie vol zelfvertrouwen starten aan de lessen wiskunde.


The Next Step
The Next Step Vakantieboek voor bijna-brugklassers Na de vakantie start je in de brugklas, waar je allerlei nieuwe vakken krijgt. Veel van deze vakken zijn voor iedereen nieuw, en daarmee begint iedereen bij het begin. Met andere vakken ga je gewoon verder waar je gebleven was. Bij Engels kan het verschil tussen wat leerlingen van verschillende basisscholen geleerd hebben best groot zijn. Misschien heb je nog niet zo heel veel Engelse lessen gehad. Of misschien vind je Engels nog niet heel makkelijk. Dit boek helpt je om dit verschil te overbruggen. Jij zal na de vakantie zeker goed voorbereid starten met de lessen Engels!

Inhoud van The Next Step Dit boek is bedoeld om je Engels bij te spijkeren voordat je naar de brugklas gaat. Het is een werkboek van 100 pagina’s gevuld met opdrachten en leuke puzzels waarmee je je Engels kunt verbeteren. Verder lees je interessante weetjes, waardoor je niet alleen maar aan het blokken bent. Niet alleen leerzaam dus, maar ook leuk! Zo ga je straks goed voorbereid naar de middelbare school.

De antwoorden zijn in het boek aanwezig.

Op niveau starten aan de brugklas Bij Engels kan het verschil tussen wat leerlingen van verschillende basisscholen geleerd hebben best groot zijn. Misschien heb je nog niet zo heel veel Engelse lessen gehad. Of misschien vind je Engels nog niet heel makkelijk. Dit boek helpt je om dit verschil te overbruggen en na de zomervakantie goed voorbereid te beginnen aan de lessen Engels.
ISBN/artikelnr. 9789090331423/9789090343020
Titel Bundel: Van Rekenen naar Wiskunde/The Next Step
Uitgever WRTS
Methode/Serie Squla voor bijna brugklassers
Groep/Niveau Groep 8
Vak Wiskunde
Soort Oefenboek
Bindwijze Boek
Boeksoort Algemeen
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Bundel: Van Rekenen naar Wiskunde/The Next Step

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten