Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Deltas - lees en oefenboeken

  Ik leer met DisneyMeer producten tonen
Met de hulp van Belle, Mowgli, Assepoester, Dombo en nog veel meer andere Disneyfiguren leert je kind in dit oefenboek letters herkennen en vergelijken, klanken onderscheiden, goed observeren, zich concentreren, logisch denken en nog veel meer!
  Paw ControlMeer producten tonen
Help Chase, Marshall en de andere pups tijdens hun vele missies en zet tegelijkertijd je eerste stappen naar schrijven en tellen


  Vakantie oefenblaadjesMeer producten tonen
Je kind legt elk schooljaar een enorme weg af. Daarom zou het bijzonder jammer zijn als hun niveau tijdens de vakantie achteruitgaat. Door elke dag een blaadje in te vullen wordt de leerstof onderhouden en opgefrist.
  Mijn oefenboekMeer producten tonen
Elk boek bevat bijna 100 pagina's met leuke oefeningen die vrolijk geïllustreerd zijn.
  Speel- en oefenboekMeer producten tonen
Als uw kleuter al vroeg interesse toont in het leren schrijven, tellen of zelfs lezen, zal het aan deze speel- en oefenboeken ongetwijfeld veel plezier beleven.
  Tijd voor huiswerkMeer producten tonen
De reeks "Tijd voor huiswerk" is onmisbaar om uw kind door de basisschool te leiden. Voor elke leeftijd tot en met groep 7 zijn er meerder titels beschikbaar, ingedeeld in handige thema's of onderwerpen.
  Mijn oefenschriftMeer producten tonen
De oefenschriften zijn ideaal wanneer uw kind meer ondersteuning nodig heeft bij een bepaald deel van de leerstof. Dan zijn deze schriften het oefenmateriaal bij uitstek.
  Rekenoefenboek en taaloefenboekenMeer producten tonen
De reken- en taaloefenboeken van Deltas zijn speciaal geschreven voor de oudere kinderen van de basisschool en zijn bijzonder kwalitatief oefenmateriaal.

There are no products matching the selection.

  Eerste oefenschrift begrijpend lezenMeer producten tonen
Als uw kind vlot technisch kan lezen, dan is het belangrijk dat het ook leert begrijpen wat het leest. Begrijpen wat je leest is immers de toegang tot informatie die in een tekst is vastgelegd.
  Ssst... ik leesMeer producten tonen
Of uw kind nog maar net leert lezen of het de eerste stappen al heeft gezet, de succesreeks Ssst... ik lees! biedt veel leuke verhalen uit de belevingswereld van kinderen.
  Tijd voor een boekMeer producten tonen
Een kind dat pas leert lezen, wordt vaak afgeschrikt door veel tekst of een dik boek. De reeks "Tijd voor een boek" is daarom ideaal om met lezen te starten!

There are no products matching the selection.