Klantenservice SchoolboekenThuis: 085 - 401 01 50

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Alles over geld

alles over geldIn de serie Alles over geld leren leerlingen aan de hand van duidelijk foto's en eenvoudige teksten wat geld is, hoe ermee om te gaan en waarom geld belangrijk is. Deze serie bevat de volgende titels:
- Wat is geld?
- Geld uitgeven
- Geld sparen
- Geld verdienen


Voor beginnende lezers, 4 - 7 jaar
Veel fotomateriaal
Aandacht voor woordenschatontwikkeling: incl. verklarende woordenlijsten en online (printbare) woordenschatoefeningen.Het vergroten van de woordenschat
Door het lezen over verschillende informatieve onderwerpen kom je meer te weten over de wereld om je heen. Bovendien vergroot het de woordenschat. Veel woordenschat wordt immers door lezen verworven! Ook taalzwakke lezers ontwikkelen een grotere woordenschat door ze veel informatieve teksten, zoals Prikbord-boeken, te laten lezen. Daarnaast zorgen interactief voorlezen en vragen stellen voor meer woordenschatontwikkeling bij kinderen.

Voor wie is Prikbord Plus+ geschikt?
Prikbord Plus+ is geschikt voor beginnende lezers van 4-7 jaar. Prikbord Plus+ biedt informatief lezen voor jonge lezers en tevens een perfect uitgangspunt voor gesprekken of spreekbeurtjes rond wereldoriënterende onderwerpen of als verklarend materiaal naast de lesstof. Ook voor de leerkracht bieden de boeken aanvullende informatie bij het behandelen van specifieke onderwerpen binnen de lesstof. De boeken worden geprezen om hun heldere kijk op de onderwerpen en het voortreffelijke taalgebruik.

Voor groep 3/4 om zelf te lezen
Voor groep 1/2 om voor te lezen

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren