E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Blokboek verkeer 4

€ 11,50
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

De inkleurbare plaatjes en bijhorende meerkeuzevragen van Blokboek Verkeer 4 nemen de leerlingen weer verder mee in de wereld van het straatverkeer. De leerling leert onder meer hoe hij of zij een ander moet inhalen en hoe gebruik gemaakt moet worden van het zebrapad. Hoe kunnen kinderen het beste veilig spelen, of elkaar niet in gevaar brengen? De leerling zal ook begrijpen wat de rol van de agent in het verkeer is en mag door een tekening in te kleuren zelf ook even agentje spelen!

9789060521472

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789060521472
Kinderen en verkeer is een combinatie die ouders en leerkrachten vaak zorgen baart. Je wilt dat leerlingen op een veilige manier deelnemen aan het verkeer, als fietser, voetganger en zelfstandig gebruiker van het openbaar vervoer. Met de Blokboeken Verkeer leren zij de verkeersregels en de betekenis van verkeersborden op hun duimpje kennen! Na het doorwerken van de Blokboeken met opdrachten en verkeerstoetsen zijn ze klaar voor het verkeersexamen. De opdrachten bestaan uit speelse, vriendelijke illustraties van verkeerssituaties met daarbij een korte tekst en een invul- of keuzemogelijkheid. De handleiding bij elk Blokboek maakt de serie tot een bruikbare methode en is tevens het antwoordenboek.

In Blokboek Verkeer 3 leert de leerling rechts houden en goed uitkijken. Oversteken mag pas als het veilig is en op de weg spelen mag nooit! Verkeer 4 gaat over de betekenis van verkeersborden en waar de politie in het verkeer op let. Je veilig bewegen in een drukke stad is het onderwerp van Verkeer 5. In Verkeer 6 gaat het onder meer over goed kijken, richting aangeven en de omgang met openbaar vervoer. Een herhaling van de eerder behandelde stof staat in Verkeer 7/8, dat ook de voorrangsregel behandeld. Na de afsluitende toets is de leerling klaar voor het verkeersexamen!
ISBN/artikelnr. 9789060521472
Titel Blokboek verkeer 4
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Blokboek Verkeer
Groep/Niveau Groep 4
Vak Verkeer
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Blokboek verkeer 4

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.