E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Blokboek Europa

€ 9,95
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

In het blokboek van Europa worden Europese landen door middel van gedifferentieerde vragen en opdrachten behandeld. Een aantal thema’s in het blokboek komt overeen met de thema’s uit de atlas, maar deze boeken kunnen ook onafhankelijk gebruikt worden. Het blokboek bevat blinde kaarten voor het leren van de basistopografie van Europa. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: de Europese Unie, handel en verkeer, milieu, akkerbouw en veeteelt, bevolking,  cultuur en toerisme.

Blokboek Europa

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Het lesmateriaal voor aardrijkskunde bestaat uit atlassen van Nederland, Europa en de Wereld, inclusief de drie bijbehorende blokboeken. De opzet is in beginsel lineair. De verwerking van leerstof vanuit een thema vindt plaats in de blokboeken bij de individuele- en groepsopdrachten en door middel van themakaartjes in de atlas. Alhoewel de blokboeken en atlassen met elkaar samenhangen, kunnen ze als leermiddel ook onafhankelijk van elkaar worden gebruikt!

In de kleurige en leuk geïllustreerde Blokboeken wordt de leerstof uit de atlassen geoefend. De Blokboeken zijn onderverdeeld in thema’s. Op de linkerpagina staan vragen en opdrachten die aansluiten op de leerstof uit de atlassen. Groepsopdrachten stimuleren de leerlingen om in de mediatheek of via internet op zoek te gaan naar meer informatie. Op de rechterpagina staan blinde kaartjes om de basistopografie mee te oefenen. Met de antwoordboeken kunnen de leerlingen hun werk zelf nakijken.
ISBN/artikelnr. 9789060524145
Titel Blokboek Europa
Uitgever Uitgeverij Kinheim
Methode/Serie Blokboek Aardrijkskunde
Groep/Niveau Groep 7
Vak Aardrijkskunde
Soort Werkboek
Trefwoord Extra oefenstof
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Blokboek Europa

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.