E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Blits groep 5 werkboek

€ 9,00
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Blits is een methode studievaardigheden voor groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs. Aan de orde komt het lezen, begrijpen en verwerken van allerlei informatiebronnen zoals teksten, kaarten, tabellen en grafieken. Dit is het werkboek van Blits. In het werkboek staan de opdrachten, de tussentoets en de eindtoets voor de leerlingen.

9789053001523

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

  • 9789053001523

Bekijk voorbeeld >>

Blits is een methode studievaardigheden voor groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs van uitgeverij Delubas, jaar van uitgave is 2008.

Aan de orde komt het lezen, begrijpen en verwerken van allerlei informatiebronnen zoals teksten, kaarten, tabellen en grafieken. Blits biedt een programma van 1 les per week, voor groep 5 t/m 8. In totaal 32 lessen per leerjaar. De leerstof is verdeeld in 4 lesblokken van 8 lessen. Elk lesblok wordt afgesloten met een toets. De lessen van een lesblok zijn opgebouwd rond een thema, bijvoorbeeld: piraten, wintersport, dieren in de natuur, etc.

In groep 5 worden alle leerstofonderdelen geïntroduceerd en aangeboden. Na groep 5 wordt de leerstof elk jaar herhaald én verder uitgebreid. Telkens vanuit andere thema's.

Ter voorbereiding op de Cito-eindtoets wordt in groep 8 in de eerste helft van het jaar de leerstof herhaald en toegepast in een andere context. Ook worden de bijbehorende oefentoetsen gemaakt. In de tweede helft van groep 8 werken de kinderen aan zogenaamde toepassingstaken. Hierin wordt de leerstof herhaald en toegepast.
ISBN/artikelnr. 9789053001523
Titel Blits groep 5 werkboek
Uitgever Delubas
Methode/Serie Blits 1
Groep/Niveau Groep 5
Vak Studievaardigheden
Leerlijn/Vaardigheden Studievaardigheden
Soort Werkboek
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Blits groep 5 werkboek

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.