Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Begrijpend lezen groep 3 - Oefenboeken 2 - E3/M4

€ 24,95
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Deel 2. Geschikt voor de Citotoetsen / LVS-toetsen E3/M4.

Begrijpend lezen groep 3 - Oefenboeken 2 - E3/M4

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Geschikt voor de Citotoetsen / LVS-toetsen E3/M4.

Begrijpen wat je leest, is de essentie van lezen en leren. Het is een van de belangrijkste vaardigheden die kinderen moeten ontwikkelen op school.

Het oefenen van begrijpend lezen is zeer belangrijk. Door veel te oefenen ontstaat er een actieve leeshouding en worden de taalvaardigheid en algemene ontwikkeling uitgebreid. Hierdoor kunnen kinderen steeds langere en moeilijkere teksten op een hoger niveau verwerken. In groep 3 start het leesonderwijs en worden voor het eerst toetsen voor begrijpend lezen afgenomen. Met deze Oefenboeken kan gestart worden met het oefenen op het eigen niveau, wat zorgt voor succeservaringen. Deze leiden tot meer leesplezier, wat essentieel is voor betere resultaten.

Beide Oefenboeken zijn geschikt voor kinderen die willen oefenen op het E3-niveau van het Cito. De teksten in het eerste deel zijn wat korter en makkelijker leesbaar. De teksten in het tweede deel zijn wat langer en hebben een iets moeilijkere opbouw. De inhoud van deel twee gaat richting het M4-niveau, waardoor dit boek ook geschikt is als voorbereiding op de E3/M4-toets van het Cito. Deze toets wordt afgenomen als een kind onvoldoende scoort op de M4-toets.

In beide Oefenboeken komen drie verschillende soorten oefeningen voor: leesteksten, voorspelopgaven en gatenteksten. De Oefenboeken bestaan uit meerkeuzeopgaven en de vraagstelling is afgestemd op die van het Cito. Hierdoor zijn beide Oefenboeken geschikt om goed en verantwoord te oefenen voor het onderdeel Begrijpend lezen van de Cito LVS-toetsen.
ISBN/artikelnr. 9789492265630
Titel Begrijpend lezen groep 3 - Oefenboeken 2 - E3/M4
Uitgever Junior Einstein BV
Methode/Serie Junior Einstein Begrijpend lezen
Groep/Niveau Groep 3
Vak Begrijpend lezen
Soort Oefenboek
Bindwijze Boek
Boeksoort (basis) schoolboek / studieboek
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Begrijpend lezen groep 3 - Oefenboeken 2 - E3/M4

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.
Nieuwe producten