E: klantenservice [at] schoolboekenthuis.nl T: 085 - 4010150

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Kinheim actieweek

Kinheim actie week

10% korting op deze geselecteerde Kinheim titels. Actie geldig t/m 23 juni 2019

 

Taal

Kinheim - Taaltrein Met De Taaltrein op het juiste spoor. In de vijf werkboeken van De Taaltrein kunnen hoogbegaafde en taalbegaafde kinderen op elk moment van de dag instappen om het taalrijke landschap te verkennen.

 

Kinheim - Blokboek ontleden en werkwoorden Taalkundig ontleden is voor veel leerlingen niet eenvoudig! Het ontrafelen van zinnen en het juist benoemen van woordsoorten kan een lastige opgave zijn. In het Blokboek Ontleden wordt hier goed rekening mee gehouden. Door de logische opbouw en de korte, heldere uitleg krijgen leerlingen al snel inzicht in de constructie van een zin en leren ze zinsdelen en woordsoorten herkennen.

There are no products matching the selection.

 

Kinheim - Zelfstandig Taal Met De Taaltrein op het juiste spoor. In de vijf werkboeken van De Taaltrein kunnen hoogbegaafde en taalbegaafde kinderen op elk moment van de dag instappen om het taalrijke landschap te verkennen.

 

Kinheim - Taalpuzzels Met De Taaltrein op het juiste spoor. In de vijf werkboeken van De Taaltrein kunnen hoogbegaafde en taalbegaafde kinderen op elk moment van de dag instappen om het taalrijke landschap te verkennen.

 

Kinheim - Woordenschat “Om je heen” Al puzzelend de woordenschat vergroten: dat is het doel van de zevendelige serie Woordenschat “Om je heen”. Het uitgangspunt van de beeldpuzzels zijn eenvoudige illustraties, die vertaald moeten worden naar woorden. Op een speelse manier leren kinderen zo nieuwe begrippen, woorden en de juiste schrijfwijze ervan kennen.