Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Deltas - lees en oefenboeken

  Mijn speel- en oefenblokMeer producten tonen
Kleurrijk spelen en oefenen. Elk blok staat boordevol uitdagende en speels opdrachten die zijn geïllustreerd met vrolijke tekeningen.

There are no products matching the selection.

  Mijn oefenboekMeer producten tonen
Elk boek bevat bijna 100 pagina's met leuke oefeningen die vrolijk geïllustreerd zijn.
  Speel- en oefenboekMeer producten tonen
Als uw kleuter al vroeg interesse toont in het leren schrijven, tellen of zelfs lezen, zal het aan deze speel- en oefenboeken ongetwijfeld veel plezier beleven.
  Oefenboek WiskundeMeer producten tonen
Wiskunde blijft voor leerlingen een struikelblok. Heel veel oefenen is dus de boodschap! Met de reeks "Oefenboek wiskunde" kan uw kind meteen aan de slag.

There are no products matching the selection.

  Tijd voor huiswerkMeer producten tonen
De reeks "Tijd voor huiswerk" is onmisbaar om uw kind door de basisschool te leiden. Voor elke leeftijd tot en met groep 7 zijn er meerder titels beschikbaar, ingedeeld in handige thema's of onderwerpen.
  Mijn oefenschriftMeer producten tonen
De oefenschriften zijn ideaal wanneer uw kind meer ondersteuning nodig heeft bij een bepaald deel van de leerstof. Dan zijn deze schriften het oefenmateriaal bij uitstek.
  Rekenoefenboek en taaloefenboekenMeer producten tonen
De reken- en taaloefenboeken van Deltas zijn speciaal geschreven voor de oudere kinderen van de basisschool en zijn bijzonder kwalitatief oefenmateriaal.
  Deltas leerrijke kaartenMeer producten tonen
Speels en uitdagend oefenmateriaal! Deze kaarten zijn geschikt om alleen mee te werken of om samen met klasgenootjes, vriendjes of ouders te spelen.

There are no products matching the selection.

  Ssst... ik leesMeer producten tonen
Of uw kind nog maar net leert lezen of het de eerste stappen al heeft gezet, de succesreeks Ssst... ik lees! biedt veel leuke verhalen uit de belevingswereld van kinderen.
  Tijd voor een boekMeer producten tonen
Een kind dat pas leert lezen, wordt vaak afgeschrikt door veel tekst of een dik boek. De reeks "Tijd voor een boek" is daarom ideaal om met lezen te starten!
  1-minuutverhaaltjesMeer producten tonen
De reeks 1-minuutverhaaltjes bundelt een heleboel leuke verhaaltjes die speciaal geschreven werden voor kinderen uit groep 1 en groep 2.
  Eerste leeskriebelsMeer producten tonen
Als uw kind vlot technisch kan lezen, dan is het belangrijk dat het ook leert begrijpen wat het leest. Begrijpen wat je leest is immers de toegang tot informatie die in een tekst is vastgelegd.