Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat
Print deze pagina

Wie zijn wij

 

 

De webshop schoolboekenthuis.nl is een onderdeel van boekhandel Plantage Overtoom. Wij zijn een algemene boekhandel op de Overtoom in Amsterdam, met een jarenlange specialisatie in de verkoop van schoolboeken voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs.

 

De boekhandel is voortgekomen uit de schoolboekhandels ADV en Edelman Barendregt. De laatste was tot het einde van de jaren tachtig gevestigd op het Da Costaplein in Amsterdam. Aan het begin van de 20e eeuw, opgericht door de onderwijzers Edelman en Barendregt, werden vanuit deze boekhandel o.a. boeken verhuurd aan de bewoners van Oud West en de Jordaan. Ook werd hier een tijdschrift uitgegeven, met als mede-auteur de schrijver en onderwijzer Theo Thijssen.

 

Vanuit deze traditie en aangevuld met een jarenlange ervaring, verkopen wij heden ten dage moderne leermethoden en oefenboekjes voor het basisonderwijs. U kunt de boeken bestellen op www.schoolboekenthuis.nl of langskomen in onze winkel. U kunt ook bellen of mailen voor informatie, een advies of een bestelling.

 

 

De medewerkers van schoolboekenthuis.nl

 

Mijn naam is Myrthe,

Ik vind het fantastisch om naast onze huidige vaste klanten in onze winkel Plantage boekhandel Overtoom nu ook de klanten op grotere afstand te bereiken. Onze webshop SchoolboekenThuis.nl stelt jullie immers in de gelegenheid om op elk gewenst moment te kijken naar ons uitgebreid assortiment basisschoolboeken. Ik reken op jullie enthousiasme dat zich vertaalt naar een positieve reactie!

 

 

 

 

Mijn naam is Henk,

Mijn jarenlange werkzaamheden als boekverkoper en mijn contacten binnen het basisonderwijs hebben mij een enorme ervaring en kennis gebracht. Onze webshop SchoolboekenThuis.nl is een nieuwe stap met een uitbreiding van onze diensten. De openingstijden zijn immers onbeperkt en nee-verkoop behoort tot het verleden. Onze winkelervaring zal u verrassen en wij zullen suggesties doen voor een zo goed mogelijke oriëntatie en aankoopbeslissing. Ook ik hoop op uw enthousiasme!

 

 


Grotere kaart weergeven

 

 


 

Winkelgegevens

 

Bezoekadres: Overtoom 8, 1054 HH Amsterdam
Telefoon: 020-5890970
E-mail: overtoom@plantage.nl

Eigenaar

Venture Books & Magazines B.V.
KvK nummer: 345357826
BTW nummer: NL8212.31.820.B01

 

Openingstijden

 

Boekhandel: maandag t/m zaterdag 9.00 - 18.00 uur; zondag 12.00 - 17.00 uur
Schoolboekenthuis.nl: 24 uur per dag 7 dagen in de week

 

Kijk voor het Algemene boek, Uitgelezen, Mevrouw Hamersma en Gifts by Beel  op onze website www.plantageovertoom.nl