Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Naut, Meander, Brandaan

Om de wereld te begrijpen moeten kinderen kennis hebben van aardrijkskunde, geschiedenis en natuur en techniek. Maar in de wereld van nu hebben ze ook vaardigheden van de 21e eeuw nodig. De nieuwe Naut Meander Brandaan verbindt kennis én vaardigheden, zodat kinderen optimaal zijn voorbereid op hun toekomst.
Naut Meander Brandaan maakt de kinderen eerst nieuwsgierig. Dan volgt de kennisopbouw. Daarna oefenen de kinderen 21e eeuwse vaardigheden, waarmee ze de geleerde kennis toepassen en verbreden. Door deze unieke combinatie krijgt kennis waarde en blijft de leerstof beter hangen. De vaardigheden geven kinderen handvatten die ze ook in andere situaties kunnen gebruiken.

Losse vakken mét samenhang
Elk thema van Naut Meander Brandaan is ingestoken vanuit één van de vakken aardrijkskunde, geschiedenis of natuur en techniek. Wel is er samenhang tussen de vakgebieden. Zo worden de vaardigheden in alle vakken op dezelfde manier toegepast. Ook kunnen de vakgebieden met overkoepelende wereldoriëntatie-Uitdagingen met elkaar worden verbonden.

Meander

Meer weten over Meander (Aardrijkskunde) >>


Brandaan

Meer weten over Brandaan (Geschiedenis) >>


Naut

Meer weten over Naut (Natuur en techniek) >>