Klantenservice SchoolboekenThuis: 020 - 589 09 70

Klik hier voor het Thuiswinkelcertificaat

Easy Peasy lunchbox

€ 14,95
.

Leverbaar 2-5 werkdagen

Een gezonde basis voor mee naar school

Easy Peasy lunchbox

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Iedere dag een gevarieerde, voedzame én lekkere invulling bedenken voor in de broodtrommel, die ook nog eens het imago van je kind niet meteen om zeep helpt, is best een uitdaging. Maar het is vooral een kwestie van ‘in het ritme’ komen en weten wat ze op een dag ongeveer nodig hebben aan voedingsstoffen. Om alle ouders van schoolgaande kinderen te inspireren en op weg te helpen naar een gezond eetpatroon, komen de auteurs van de populaire Easy Peasy boeken met het themaboek Easy Peasy Lunchbox.

Easy Peasy Lunchbox heeft een praktische en visuele insteek: 15 maal een invulling voor het 10-uurtje, 40 ideeën voor de lunchtrommel, inspiratie voor de drinkbeker en een heleboel handige tips.

Claire van den Heuvel en Vera van Haren zijn beide moeder van in totaal vier kleine ‘grote’ mannen. Beiden hebben een achtergrond op het gebied van voeding, psychologie en communicatie. Claire runt sinds 2008 haar eigen onderneming rondom gezonde voeding waarbinnen Vera en zij regelmatig de krachten bundelen in de vorm van de succesvolle boeken Easy Peasy en Easy Peasy Family.
ISBN/artikelnr. 9789059567283
Titel Easy Peasy lunchbox
Auteur Claire van den Heuvel
Uitgever Fontaine uitgevers
Methode/Serie Algemeen; S&W boek (naslag; onderwijs algemeen)
Groep/Niveau -
Bindwijze Boek
Boeksoort Algemeen
Voorraadstatus Leverbaar 2-5 werkdagen

Heb je een vraag over Easy Peasy lunchbox

Vul onderstaand formulier in. We beantwoorden deze binnen 1 werkdag.